SMA BOUTIQUE DE LUXE SRL

Date SMA BOUTIQUE DE LUXE SRL

 • Nr. Reg. Comertului – J40 /6273 /2016
 • Capital Social – 200
 • Sediu Social – Bucuresti, Sector 3, Bld Mircea Voda , nr 34 
 • Telefon mobil -  0723.949.413
 • Email – contact@buchetino.ro;

SITE - Domeniul www.buchetino.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al SMA BOUTIQUE DE LUXE sai catre CLIENT, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de SMA BOUTIQUE DE LUXE sai intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SMA BOUTIQUE DE LUXE au incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la SMA BOUTIQUE DE LUXE , sau alte date privilegiate ale acestora.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (inclusiv telefonic).

MEMBRU - Persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre SMA BOUTIQUE DE LUXE pe de o parte si acesta pe de alta parte si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT - Persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate juridica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.U.G 34 / 2014 contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea SMA BOUTIQUE DE LUXE cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE, indiferent de modalitatea de livrare

 

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre SMA BOUTIQUE DE LUXE si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.lasurub.com

2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, societatii Tribeca Drinks, Partenerilor sai, sau oricarui tert cu care SMA BOUTIQUE DE LUXE au incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de SMA BOUTIQUE DE LUXE prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea SMA BOUTIQUE DE LUXEsau a Partenerilor sai de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea SMA BOUTIQUE DE LUXEsau a Partenerilor acestuia.

2.5.2. SMA BOUTIQUE DE LUXE vor sterge toate datele care fac referire la acesta din baza lor de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze SMA BOUTIQUE DE LUXE, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la SMA BOUTIQUE DE LUXE destinate acestui scop.

2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SMA BOUTIQUE DE LUXE.

2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SMA BOUTIQUE DE LUXE si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, SMA BOUTIQUE DE LUXE vor anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.10. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane juridice, entitatilor juridice si persoanelor fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu sediul / domiciliul in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

 

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SMA BOUTIQUE DE LUXEsi a Partenerilor sai, acestora fiindu-le rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de SMA BOUTIQUE DE LUXEsi Partenerii sai, includerea oricarui continut in afara site-ului www.lasurub.com, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SMA BOUTIQUE DE LUXEsau Partenerilor sai asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al SMA BOUTIQUE DE LUXEsau Partenerilor sai.

3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SMA BOUTIQUE DE LUXE si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea SMA BOUTIQUE DE LUXE cu referire acel continut.

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.

3.5. In cazul in care SMA BOUTIQUE DE LUXE confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SMA BOUTIQUE DE LUXEsau a Partenerilor sai pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SMA BOUTIQUE DE LUXEsau a Partenerilor sai si/sau al angajatului SMA BOUTIQUE DE LUXEsau al Partenerilor sai care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

3.8. Pentru orice problema legata de incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la mail contact@buchetino.ro

 

4. Contact

4.1. SMA BOUTIQUE DE LUXE publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite SMA BOUTIQUE DE LUXEsau Partenerilor sai sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SMA BOUTIQUE DE LUXEsau a Partenerilor sai de a contacta Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SMA BOUTIQUE DE LUXEsau Partenerilor sai se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si SMA BOUTIQUE DE LUXEsau Partenerilor sai, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SMA BOUTIQUE DE LUXEsau a Partenerilor sai in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4.5. SMA BOUTIQUE DE LUXE isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

 

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea SMA BOUTIQUE DE LUXEsau Partenerii.

5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre SMA BOUTIQUE DE LUXEsi Partenerii sai in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.

5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.

5.3.3. Prin contactarea SMA BOUTIQUE DE LUXEsau a Partenerilor sai, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

5.5. SMA BOUTIQUE DE LUXEsi Partenerii sai isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea SMA BOUTIQUE DE LUXEsau a Partenerilor sai, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

5.6. SMA BOUTIQUE DE LUXE nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Societatii SMA BOUTIQUE DE LUXEsau al Partenerilor sai, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 

6. Politica de confidentialitate

6.1. SMA BOUTIQUE DE LUXEsi Partenerii sai colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 • scopuri statistice.

Pentru crearea contului, Codul Numeric Personal este obligatoriu numai pentru Membrii sau Clientii persoane impozabile in sensul Codului Fiscal art. 155 lit. f).

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca SMA BOUTIQUE DE LUXE  sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Dreptul de acces la date

6.2. Oricare Membru sau Client, are dreptul de a obtine de la SMA BOUTIQUE DE LUXEsau Partenerii acestuia, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de interventie asupra datelor

6.3. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la SMA BOUTIQUE DE LUXE , printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 • a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 • c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Dreptul de opozitie

6.1. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa paticulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata SMA BOUTIQUE DE LUXE  nu va mai prelucra datele in cauza. De asemenea, oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele SMA BOUTIQUE DE LUXE  sai sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

6.2. Orice drept susmentionat, recunoscut Membrului sau Clientului prin lege, poate fi excercitat de acesta prin solicitarea informatiilor prevăzute mai sus, printr-o cerere adresata SMA BOUTIQUE DE LUXEsau Partenerilor sai, întocmită în forma scrisă, datatăşi semnată. În cerere solicitantul poate arata dacă doreşte ca informaţiile sa îi fie comunicate la o anumită adresa, care poate fi şi de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

6.3. SMA BOUTIQUE DE LUXE va comunica informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate conform art.

 

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu

7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont.

7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

7.1.3. SMA BOUTIQUE DE LUXE isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel SMA BOUTIQUE DE LUXE

7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

7.1.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, SMA BOUTIQUE DE LUXE isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.

7.2. Produse, servicii si modalitatea de plata

7.2.1. SMA BOUTIQUE DE LUXE  pot publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acestia sau de catre oricare alt tert cu care SMA BOUTIQUE DE LUXE au incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

7.2.3. SMA BOUTIQUE DE LUXE pot limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

7.2.5. Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

7.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre Client. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul Clientului nefiind transferata in conturile SMA BOUTIQUE DE LUXE.

7.2.7. In cazul platilor online SMA BOUTIQUE DE LUXE  nu sunt / nu pot fi facuti responsabili pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

7.2.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SMA BOUTIQUE DE LUXEsau a Partenerilor sai, acestea fiind cu titlu de prezentare.

7.2.9. In descrierea produselor si/sau serviciilor SMA BOUTIQUE DE LUXE  isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

7.2.10 Pe site –ul www.buchetino.ro sunt acceptate urmatoarele modalitati de plata:

               - Plata in numerar la  momentul livrarii produselor;

               - Plata prin card bancar;

7.3. Comanda online

7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, pe site sau telefonic. (comanda minimă este de 50 lei fără TVA )

7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document "comanda emisa"

7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca SMA BOUTIQUE DE LUXE i poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de SMA BOUTIQUE DE LUXE  , in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

7.3.4. SMA BOUTIQUE DE LUXE  poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client,  fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • 7.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
 • 7.3.4.2. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
 • 7.3.4.3. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea SMA BOUTIQUE DE LUXE
 • 7.3.4.4 realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate
 • 7.3.4.4 in situatia aparitiei unei tranzactii suspecte sau declarata ca suspecta de catre o autoritate, institutie, unitate bancara sau persoana in drept
 • 7.3.4.5. pentru alte motive obiective.
 • 7.3.5.6 Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform art. 7.3.3.

7.4. Comanda telefonica

7.4.1. Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice.

7.5. Contract si finalizare

7.5.1. SMA BOUTIQUE DE LUXE  va  include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

7.5.2. SMA BOUTIQUE DE LUXE  va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea SMA BOUTIQUE DE LUXE , devine Contract onorat.

7.6. Transport

7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata direct de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE ( in orasele Bucuresti, Cluj - Napoca, Timisoara si Baia Mare ) sau prin intermediul unei firme de curierat rapid in restul localitatilor din Romania.

7.6.2. Livrarile se vor efectua, in medie, in 72 de ore de la confirmarea comenzii. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, SMA BOUTIQUE DE LUXE vor informa Clientul prin E-mail, in termen de 48 de ore de la confirmare comenzii cu aplicarea prevederilor art. 7.7.3, caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda. In eventualitatea in care plata a fost efectuata inainte de data livrarii produsului/produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 30 de zile.

7.7. Calitate si garantii

7.7.1. Toate produsele comercializate de SMA BOUTIQUE DE LUXE si partenerii sai indeplinesc standardele de calitate si garantii impuse de  O.U.G 34 / 2014.

7.7.2. In cazul in care SMA BOUTIQUE DE LUXE nu pot executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care SMA BOUTIQUE DE LUXE iau la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE in termen de maximum 30 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

7.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6.2, SMA BOUTIQUE DE LUXE vor informa Clientul prin E-mail si vor agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 24 de ore de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, SMA BOUTIQUE DE LUXE vor inapoia sumele platite conform art. 7.6.2..

7.7.4. Sumele platite vor fi rambursate in termen de 30 de zile in masura in care SMA BOUTIQUE DE LUXE detin toate informatiile necesare in acest sens, respectiv comunicarea de catre client in scris, a contului IBAN in care se va efectua transferul sumelor platite.

7.8. Returnarea produselor

7.8.1. Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:

- de la ziua încheierii contractului (în cazul unui contract de prestări de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apă, gaze naturale, energie electrică, atunci când acestea nu prevăd vânzarea într-un volum limitat sau cantitate stabilită, de energie termică sau conţinuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

sau

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandăşi livrate separat)

sau

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului lot sau

a ultimei piese (în cazul unui contract privind livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau părţi)

sau

- de la ziua la care intraţi, dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată)

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail.

În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere pe care il gasiti AICI, folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

 

8. Frauda

8.1. SMA BOUTIQUE DE LUXE nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre tert a datelor sale confidentiale.

8.3. SMA BOUTIQUE DE LUXEsi Partenerii sai declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele SMA BOUTIQUE DE LUXEsau ale Partenerilor sai.

8.4. Clientul sau Membrul va informa SMA BOUTIQUE DE LUXEsi Partenerii sai asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8.5. SMA BOUTIQUE DE LUXEsi Partenerii sai nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

8.6. Comunicarile realizate de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE prin mijloace electronice de comunicare la distanta (ex: e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

8.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutului si/sau a societatii SMA BOUTIQUE DE LUXEsau Partenerilor sai. SMA BOUTIQUE DE LUXE isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

 •                  8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
 •                  8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE catre Membru / Client
 •                  8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
 •                  8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

8.8.  Clientul site-ului  www.lasurub.com este de acord, iar SMA BOUTIQUE DE LUXEsi partenerii sai au obligatia ca in cazul tranzactiilor suspecte sau declarate suspecte, la solicitarea oricarei autoritati publice, institutii autorizate, unitati bancare partenere sau a altei asemenea entitati, sa comunice datele cu caracter personal ale Clientului, punandu-se in vedere solicitantului acestor date faptul ca acesta are obligatia de a pastra caracterul de confidentialitate a datelor comunicate.

 

9. Limitare de responsabilitate

9.1. SMA BOUTIQUE DE LUXE nu pot fi tinuti responsabili in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii

9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii SMA BOUTIQUE DE LUXE, conform detaliilor de contact, astfel incat SMA BOUTIQUE DE LUXE sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

9.3. SMA BOUTIQUE DE LUXE nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al SMA BOUTIQUE DE LUXEsau al Partenerilor sai.

9.4. SMA BOUTIQUE DE LUXEsi Partenerii sai nu raspund de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

9.5. SMA BOUTIQUE DE LUXE sunt exonerati de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al SMA BOUTIQUE DE LUXEsau al Partenerilor sai, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

9.6. SMA BOUTIQUE DE LUXE nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

 •                  9.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
 •                  9.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
 •                  9.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

9.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

 

10. Forta majora si cazul fortuit

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

10.4. Daca in termen de 48 de ore de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 48 de ore de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

 

11. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".

11.2. Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si SMA BOUTIQUE DE LUXE sai se va rezolva mai intai pe cale amiabila.

11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si SMA BOUTIQUE DE LUXE, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul SMA BOUTIQUE DE LUXE , in conformitate cu legile romane in vigoare.

11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

12. Dispozitii finale

12.1. SMA BOUTIQUE DE LUXE si Partenerii sai isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, SMA BOUTIQUE DE LUXE  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

12.3. SMA BOUTIQUE DE LUXE isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 

13. Feedback

13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu  SMA BOUTIQUE DE LUXE , va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0723949413, in orice zi a saptamanii, program 8.30 - 17.30, sau prin email la contact@buchetino.ro

13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.buchetino.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SMA BOUTIQUE DE LUXE

13.3 In cazul in care o problema  legata de o comanda, plata, sau de  alta natura dar in stransa legatura cu obiectul acestui site, nu poate fi solutionata prin email sau telefonic de catre persoana care administreaza contul Dumneavoastra,  va rog sa ne contactati  prin email la adresa  contact@buchetino.ro sau la telefon 0723949413.