Plata in siguranta

1 - Card bancar online

Platile au devenit foarte sigure in ultima perioada de timp, astfel incat puteti efectua un transfer online direct pe site www.buchetino.ro, plasand comanda si alegand modul de plata cu cardul bancar online. Te rugan sa introduci datele corecte de pe card si daca intampini dificultati te rugam sa ne contactezi telefonic la tel: 0720701701 si operatorii nostri te vor ajuta in timp real.

2 - Card bancar plata prin link de plata

Poti comanda telefonic, sau prin e-mail produsul dorit si il poti achita online prin card. Avem posibilitatea de a-ti inregistra comand,vom trimite pe email un link pe care il poti accesa in siguranta pentru introducerea datelor de plata. Acest link este unic, special creat pentru tine, pentru a-ti putea facilita achitarea comenzii si livrarea acesteia in cel mai scurt timp posibil.

3 - Card bancar prin card Banca Transilvania

Poti comanda telefonic sau email produsul dorit si il poti achita prin transfer bancar (Ordin de Plata) direct in contul nostru de la Banca Transilvania, direct la sediile bancilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking.

4 - Comanda o poti achita si numerar la unul din sediile Bancii Transilvania

Plata trebuie efectuta in avans si sa ne trimiteti o copie cu confirmarea platii pe mail sau pe w app 0720701701 si un operator Buchetino va urgenta efectuarea si livrarea comenzii dvs.

5 - Cash sau cu cardul la sediul nostru

Plata Comenzii o puteti efectua si la oricare din sediile noaste Buchetino Bucuresti sau Buchetino Constanta. In acest mod aveti posibilitatea de a ridica produse direct din magazin

6 - Cash la courier

Aveti posibilitatea achitarii cash a unei comenzi la courier dar inainte de livrarea comenzii, se achita o taxa in plus pentru courier, taxa stabilita in momentul in care se efectueaza comanda, in functie de oras distanta in km.