LOUIS ROEDERER CRISTAL BRUT

Buchetino, magazin cadouri de lux non stop. Comanda online bauturi non stop, bauturi de lux, bauturi alcoolice, cosuri cadouri.

Livram nonstop bauturi alcoolice.

2.500 lei
Nicio taxa
Cantitate

Cel mai celebru sortiment al casei Louis Roederer a fost creat în anul 1876, pentru Ţarul Alexandru al II-lea. Pentru a deosebi cuvée-ul special de celelalte vinuri, acesta a fost ambalat într-o sticlă de cristal cu fund plat. Noul sortiment a fost numit Cristal pentru că era clar, transparent şi luminos precum materialul din care fusese confecţionată sticla. Armonia acestui sortiment se datorează soiurilor mature de Chardonnay (aproximativ 40%) şi Pinot noir (aproximativ 60%), culese în cei mai buni ani. Cristal este învechit timp de 6 ani în beciurile casei şi lăsat să se odihnească 8 luni după vărsare, pentru a obţine o simfonie de arome şi o puritate excelentă. Sortimentul este perfect echilibrat, având o textură mătăsoasă, o mineralitate desăvârşită şi un finish inegalabil. Buchetul aromatic este complex şi inedit, conturând un caracter aristocratic acestui sortiment clasic. Cristal a primit în anul 2002 un scor aproape imposibil de 100 de puncte din partea revistei Wine & Spirits.

Notele degustării:

Miros: Un melanj superb de note fructate şi note citrice, extrem de proaspăt şi elegant.

Gust: Arome seducătoare de pară poşată, migdale dulci, caise şi mure, învăluite în note subtile de lămâie, grepfrut şi accente elegante de caprifoi.

Culoare: Galben pal, cu străluciri aurii.

Pentru orice sticla de bautura care nu se regaseste pe site nu ezitati sa verificati daca este disponibila in magazin, sunati la 0721401401

10 Produse