ARMAND BRIGNAC GOLD BRUT

Buchetino, magazin cadouri de lux non stop. Comanda online bauturi non stop, bauturi de lux, bauturi alcoolice, cosuri cadouri.

Livram nonstop bauturi alcoolice.

2.500 lei
Nicio taxa
Cantitate

Asul de inimă neagră al Casei Champagne Cattier ia arome diverse, toate sublime şi nobile, fidele tradiţiei. Armand de Brignac Gold Brut exprimă registrele aromatice ale strugurilor Premier Cru şi Grand Cru, cuvée-ul combinând varietăţi de Pinot Noir, Pinot Meunier şi Chardonnay pentru a da naştere unui gust complex, proaspăt şi vibrant, descris de structură, echilibru aromatic şi profunzime ce ating perfecţiunea. În 2009, revista Fine Champagne a declarat Armand de Brignac Brut Gold drept cea mai bună şampanie din lume, în urma degustării pe nevăzute a peste 1000 de sortimente de şampanie. O băutură imperială ca aceasta, merită o sticlă pe măsură şi de aceea, producătorii au ales pentru ea un design auriu ce inspiră eleganţă şi putere, cu etichetă aplicată manual, protejată de o casetă eleganta de culoare neagra. 

Pentru orice sticla de bautura care nu se regaseste pe site nu ezitati sa verificati daca este disponibila in magazin, sunati la 0721401401

10 Produse