ARMAND DE BRIGNAC BRUT GREEN EDITIE LIMITATA

Buchetino, magazin cadouri de lux non stop. Comanda online bauturi non stop, bauturi de lux, bauturi alcoolice, cosuri cadouri.

Livram nonstop bauturi alcoolice.

3.000 lei
Nicio taxa
Cantitate

Sticla verde creată în ediţie limitată comemorează Masters Golf Tournament, salutând faimoasa Green Jacket. Păstrând tradiţia, în fiecare an Armand de Brignac acordă o sticlă cadou câştigătorului turneului. Conţinutul este acelaşi cu cel al sortimentului Armand de Brignac Brut Gold. În compoziţia acestei şampanii nobile, care respectă cu stricteţe tradiţia procesului de producţie, se regăsesc doar struguri din vii Premier Cru şi Grand Cru. Cuvée-ul combină varietăţi precum Pinot Noir 40%, Pinot Meunier 20% şi Chardonnay 40% şi este o băutură extrem de complexă, cu un buchet proaspăt şi vibrant şi o calitate excelentă. Sticlele sunt învechite într-un sector special al cramelor Cattier, aflat la o adâncime de mai bine de 30 de metri sub pământ, unde temperatura rămâne constantă şi învechirea se realizează lent. Astfel, şampania conturează un caracter complex şi un buchet inedit, evidenţiat frumos de perlajul hipnotizant.

Pentru orice sticla de bautura care nu se regaseste pe site nu ezitati sa verificati daca este disponibila in magazin, sunati la 0721401401

5 Produse