ARMAND BRIGNAC ROSE

Buchetino, magazin cadouri de lux non stop. Comanda online bauturi non stop, bauturi de lux, bauturi alcoolice, cosuri cadouri.

Livram nonstop bauturi alcoolice.

3.500 lei
Nicio taxa
Ultimele produse in stoc
Cantitate

Supranumită perla roz a Casei Champagne Cattier, Armand de Brignac Rosé este una dintre cele mai elegante şampanii rose create vreodată. Splendidul elixir franţuzesc este produs în cantităţi extrem de mici, păstrând tradiţia de vinificaţie artizanală a familiei. Astfel, culoarea sa deosebită se obţine prin asamblaj, proces prin care vinul spumant alb este amestecat cu o proporţie de 12% vin roşu Pinot Noir, creat din struguri cultivaţi special pentru această licoare. Cuvee-ul împleteşte calităţile aromatice a trei soiuri, Pinot Noir 50%, Pinot Meunier 40% şi Chardonnay 10%, fiecare sticlă de şampanie fiind învechită lent într-o zonă aparte a cramei, situată la peste 30m sub pământ. Armand de Brignac Rosé denotă supleţe, echilibru, complexitate şi o armonie aromatică deosebită, condusă de nuanţe fructate, calităţi evidenţiate perfect de perlajul fin, cremos. 

Pentru orice sticla de bautura care nu se regaseste pe site nu ezitati sa verificati daca este disponibila in magazin, sunati la 0721401401

1 Obiect