MOET & CHANDON NECTAR ROSE NEON NIR 1.5L

Buchetino, magazin cadouri de lux non stop. Comanda online bauturi non stop, bauturi de lux, bauturi alcoolice, cosuri cadouri.

Livram nonstop bauturi alcoolice.

1.500 lei
Nicio taxa
Stoc epuizat
Cantitate

Şampania Nectar Imperial Rose este una dintre faimoasele expresii ale stilului Moët & Chandon, care se distinge printr-un buchet fructat, un gust captivant şi o maturitate remarcabilă. În compoziţia acestui sortiment hipnotizant se regăsesc struguri din soiurile: Pinot Noir 40 - 50%, Pinot Meunier 30 - 40% şi Chardonnay 10 - 20%, dintre care 20 - 30% sunt vinuri selecţionate pentru a îmbogăţi şi intensifica aroma băuturii. Moet Nectar Imperial Rose reprezintă cu eleganţă numele Moët & Chandon, aceasta fiind cel mai mare producător de șampanie din lume, cu o producţie de peste 26000000 de sticle pe an, savurate în toate colţurile lumii. Expresivitatea sortimentului este anticipată de designul inedit al sticlei, care luminează şi creează efecte deosebite atunci când este activat sistemul LED prin apăsarea butonului de la baza recipientului.

Pentru orice sticla de bautura care nu se regaseste pe site nu ezitati sa verificati daca este disponibila in magazin, sunati la 0721401401