DIPLOMATICO AMBASSADOR 0.7L

Buchetino, magazin cadouri de lux non stop. Comanda online bauturi non stop, bauturi de lux, bauturi alcoolice, cosuri cadouri.

Livram nonstop bauturi alcoolice.

1.780 lei
Nicio taxa
Ultimele produse in stoc
Cantitate

Diplomático Ambassador este un rom excepţional făcut din cele mai bune romuri ale distileriei şi este maturat în butoaie de stejar alb pentru cel puţin 12 ani până se atinge maturitatea optimă. După aceea, romurile sunt învechite pentru încă alţi doi ani în butoaie de sherry Pedro Ximénez, contribuind la profilul senzorial complex al acestui rom. Diplomático Ambassador este îmbuteliat direct din butoaiele de stejar pentru a păstra întreaga expresie a proprietăţilor organoleptice.
Un rom de excepţie cu arome fine de fructe uscate combinate cu aroma puternică, bogată a vaniliei, condimentelor şi a siropului de trestie de zahăr.
Gustativ se reîntâlnesc aceleaşi arome cărora li se alătură note de ciocolată neagră, cafea şi vanilie învelite într-o senzaţie de catifelat, de cremos.
Finalul este persistent, puternic, plin de căldura dată de alcoolul generos.

Pentru orice sticla de bautura care nu se regaseste pe site nu ezitati sa verificati daca este disponibila in magazin, sunati la 0721401401

1 Obiect