BARCELO IMPERIAL RON 30 ANIVERSARIO

Buchetino, magazin cadouri de lux non stop. Comanda online bauturi non stop, bauturi de lux, bauturi alcoolice, cosuri cadouri.

Livram nonstop bauturi alcoolice.

650 lei
Nicio taxa
Ultimele produse in stoc
Cantitate

Casa Barcelo a fost fondata in anul 1930 de Julian Barcelo in Santo Domingo – Republica Dominicana. Brandul a castigat rapid popularitate in intreaga regiune si s-a extins spectaculos in Insulele Caraibe, Europa, dar si in America. Astazi este compania care are in portofoliu o serie de  romuri, toate au obtinut numeroase premii si distinctii, inlcuzand urmatoarele nume: Barceló Imperial Premium Blend 30 Aniversario, Bar-celó Imperial, Barceló Gran Platinum, Barceló Gran Añejo and Barceló Añejo. Este cunoscut pentru faptul ca este singurul rom din Republica Dominicana ce este distilat direct din sucul proaspat al trestiei de zahar.

Ron Barcelo Premium Blend 30 Aniversario este un rom complex si sofisticat creat din blend-uri invechite, supuse maturarii in butoaie de stejar alb american initial iar mai apoi transferate in butoaie frantuzesti Bordeaux. Incepand cu anul 1980 Miquel Barcelo a pus la pastrare cele mai importante sortimente premium la fiecare 2 ani, acestea fiind folosite pentru crearea acestui rom deosebit. Este produs in serie limitata, fiecare sticla fiind numerotata manual. La nas prezinta note elegante de vanilie, fructe uscate, caramel si ciocolata neagra. Gustul te surprinde cu note de zahar brun, citrice, cacao, tutun si accente lemnoase, iar finalul este persistent cu tente vanilate.

Pentru orice sticla de bautura care nu se regaseste pe site nu ezitati sa verificati daca este disponibila in magazin, sunati la 0721401401

1 Obiect