DIPLOMATICO SINGLE VINTAGE 2005 0.7L

Buchetino, magazin cadouri de lux non stop. Comanda online bauturi non stop, bauturi de lux, bauturi alcoolice, cosuri cadouri.

Livram nonstop bauturi alcoolice.

650 lei
Nicio taxa
Cantitate

Diplomatico Single Vintage 2005 este o licoare excepțională, realizată dintr-o selecție specială de romuri din categoria reserva a brand-ului. Aceste romuri trec printr-un proces de distilare în alambicuri, după metoda tradițională, înainte de a fi puse împreună pentru maturare în butoaie de bourbon și whisky single malt. Ulterior, licoarea trece printr-un proces de maturare suplimentar, în butoaie de sherry oloroso timp de un an, pentru a obține caracteristicile și calitatea dorită de către Master Blender. Rezultatul este un rom cu un caracter deosebit, cu tonuri specifice de ciocolată, cafea și accente profunde de tabac. Aroma continuă tonurile calde de vanilie, ciocolată amăruie și caramel, pe care le împletește cu accente de fructe roșii. În postgust, Diplomatico Single Vintage 2005 încântă cu tonuri spicy de anason.

Pentru orice sticla de bautura care nu se regaseste pe site nu ezitati sa verificati daca este disponibila in magazin, sunati la 0721401401

10 Produse