ZACAPA CENTENARIO AMBAR 12 ANI 1L

Buchetino, magazin cadouri de lux non stop. Comanda online bauturi non stop, bauturi de lux, bauturi alcoolice, cosuri cadouri.

Livram nonstop bauturi alcoolice.

300 lei
Nicio taxa
Cantitate

Pentru a sărbători cei 100 de ani de istorie ai orașului Zacapa, a fost creat un rom unic şi nuanţat, așa cum este și spiritul exotic al localității. Zacapa Centenario Ambar 12 ani este o combinație fascinantă a proprietăților solului din Guatemala, a climatului și altitudinii, dar şi a măiestriei master blender-ului. Romul este maturat în butoaie de bourbon și butoaie spaniole de Jerez timp de 12 ani, pe culmile munţilor din Guatemala, acolo unde aerul tare încetineşte procesul de maturare şi presiunea atmosferică facilitează infuzarea aromelor din pereţii butoaielor. Astfel se obţine o expresie intens aromată, exotică, cu un caracter condimentat și un echilibru aromatic splendid. Savurează Zacapa Centenario Ambar 12 ani sec, pentru o experiență cu adevărat unică.

Pentru orice sticla de bautura care nu se regaseste pe site nu ezitati sa verificati daca este disponibila in magazin, sunati la 0721401401

10 Produse