HENNESSY XXO 1L

Buchetino, magazin cadouri de lux non stop. Comanda online bauturi non stop, bauturi de lux, bauturi alcoolice, cosuri cadouri.

Livram nonstop bauturi alcoolice.

4.000 lei
Nicio taxa
Cantitate

Emile Fillioux a pus deoparte eaux-de-vie cu potenţial extraordinar pentru a crea primul cognac Hennessy X.X.O în anul 1870. Acum, moştenirea acestui coniac exclusivist creat parcă din magie pură este dusă mai departe de vizionarul master distiller Yann Fillioux şi propune o dualitate nemaivăzută între forţă şi fineţe, putere şi puritate, intensitate şi eleganţă. Iar dacă o expresie Extra Old are puterea de a seduce cu melanjul său inedit de arome, ne putem imagina că o expresie X.X.O. duce degustarea pe culmi şi mai înalte, ridicând paleta aromatică a coniacului la rang de artă. Pentru a-i evidenția dualitatea aromatică, dar şi pentru a omagia tradiţia duetului Hennessy – Fillioux,  Casa Hennessy  a ales să prezinte Hennessy X.X. O. într-o sticlă statement, care dezvăluie în prim plan două linii paralele, simbol al identităţii acestui coniac creat cu scopul de a atinge perfecţiunea.


Pentru orice sticla de bautura care nu se regaseste pe site nu ezitati sa verificati daca este disponibila in magazin, sunati la 0721401401

5 Produse