COURVOISIER XO ULTIME ARTISAN EDITION

Buchetino, magazin cadouri de lux non stop. Comanda online bauturi non stop, bauturi de lux, bauturi alcoolice, cosuri cadouri.

Livram nonstop bauturi alcoolice.

850 lei
Nicio taxa
Cantitate

Courvoisier XO Ultime Artisan Edition este un cupaj de excepţie realizat din eaux-de-vie originare din zonele Borderies şi Grande Champagne, selecţionate cu minuţiozitate pentru eleganţa ce le caracterizează, potenţialul excelent de învechire şi expresivitatea aromatică. Cel mai vechi sortiment din gama 'Artisan' oferă o experienţă senzorială de-a dreptul iconică, răsfăţând pur şi simplu simţurile celor care aleg să îl savureze. Blendul este învechit în trei etape, mai întâi în butoaie noi din lemn de stejar franţuzesc, apoi în butoaie folosite anterior, pentru ca la final să fie transferat în cisterne cu vechime considerabilă pentru a obţine o compoziţie aromatică incredibil de intensă şi de catifelată. Sortimentul întruchipează definiţia “savoir-faire”-ului franţuzesc şi fascinează prin caracterul său aristocratic, dobândit în urma perioadei lungi de maturare în crame umede situate în apropierea râului Charente.


Pentru orice sticla de bautura care nu se regaseste pe site nu ezitati sa verificati daca este disponibila in magazin, sunati la 0721401401

12 Produse