PIERRE FERRAND CONIAC - 0.7L

Buchetino, magazin cadouri de lux non stop. Comanda online bauturi non stop, bauturi de lux, bauturi alcoolice, cosuri cadouri.

Livram nonstop bauturi alcoolice.

1.100 lei
Nicio taxa
Ultimele produse in stoc
Cantitate

Casa Ferrand a fost fondată de Alexandre Gabriel în 1989, cu scopul de a păstra meșteșugul vechi al producției de distilate clasice și expresia adevărată a acestora. Compania s-a remarcat pentru prima dată cu eticheta Ferrand ce oferea un coniac produs în regiunea Grande Champagne după tradiția pornită în urmă cu zece generații pe parcursul a patru sute de ani.

 

Strugurii folosiți la producția de coniac sunt recoltați din terroir-ul Angeac din inima regiunii Grande Champagne, unde sunt cele mai bune platații de viță de vie, numite adesea Premier Cru. În acel terroir parcelele de pământ sunt bogate în straturi de calcar ce oferă viței, respectiv strugurilor, calitățile și aciditatea necesară unui coniac.

 

Sélection des Anges, sau ”partea îngerilor”, este un fenomen natural ce are loc în timpul maturării: din butoaiele de stejar se strecoară în exterior vapori de coniac ce lasă în urmă aromele consistente. Acest lot este un blend de coniacuri produse și lăsate la maturat zeci de ani, timp în care îngerii și-au luat partea, lăsând pentru noi aromele elegante din terroir-ul Franței și din butoaiele de stejar Limousin.

 Pentru orice sticla de bautura care nu se regaseste pe site nu ezitati sa verificati daca este disponibila in magazin, sunati la 0721401401

1 Obiect